Hemmets Vän 1 månad gratis

Veckans nummer

Ledare

Debatt

Veckans kommentar


ANNONS

PRENUMERATION

KONTAKT

Tipsa redaktionen

Sök på hemmetsvan.se

 

 

 

 

Global förföljelse av troende kristna

Publicerad: 2011-09-08 14:06

Jag mötte en av USA:s mest kända fredsforskare, svenskättlingen och professorn Fredrik Logevall. Han har framför allt beskrivit det meningslösa kriget i Vietnam, då cirka 180 000 amerikanska soldater skulle vinna kriget mot kommunismen. Drygt 56 000 amerikanska soldater dödades, många lemlästades och fick aldrig ett normalt liv efter kriget.

Minst en miljon vietnameser dödades. Det finns uppgifter att dödssiffrorna uppnådde närmare tre miljoner männi­skor. Naturen förgiftades, barn föds fortfarande med genetiska skador som orsakades av kemisk krigföring och ute på landsbygden har små barn sprängts sönder av minor och handgranater som ligger kvar i buskar och dikeskanter. Kriget var ett misslyckande.
Nu pågår ett krig i Afghanistan där Sverige tillsammans med övriga Europa medverkar för att skapa fred och demokrati genom våld och förtryck. Vi finns också med i Natoalliansen i Libyen där vi stödjer rebellerna. 
Professor Fredrik Logevall kommenterade hur närmare 700 miljarder dollar, cirka 5000 miljarder svenska kronor, med lånade pengar, varje år, förbrukas av kriget i Afghanistan. 

Tidningen ”Daily Mail” i London gav nyligen utrymme för en artikel om kriget i Libyen och vad revolutionerna i Mellersta Östern syftar till. Det som kallas ”den arabiska våren” är initiativ av islamister som under sken av att vilja förändring till demokrati, vill störta diktatursystem som inte är lojala med islams grundlagar, nämligen ”sharia”. Författaren John R. Bradley beskriver hur revolten i Libyen inleddes enligt den muslimska kalendern, ett bestämt datum under Ramadan som anknyter till när profeten Muhammed inledde kriget för att erövra Mecka år 624.
De som inbillar sig att Egypten, Libyen, Syrien och de arabiska grannfolken ska utvecklas till demokratisk öppenhet, kommer att bli djupt besvikna.
Det pågår en egendomlig ”väckelse” inom islam, men också bland buddister och hinduer. Världsreligionerna planerar för ett globalt krig mot kristendomen, med lagar som inte tillåter religionsfrihet, mission och möjligheten att omvända sig till tro på Jesus, för att bli en kristen.

Det pågår en förberedelse
till att angripa Israel och fördriva det judiska folket. Vi är medvetna om hur Bibeln förutsagt det som riskerar att hända. Det är djupt oroande att Sveriges regering ansluter sig till Natoalliansen och sannolikt kommer att finnas med i militära insatser också mot Israel, när kravet ställs på att Jerusalem ska utropas som palestiniernas (filisteernas) huvudstad.
Kina har idag en armé med 2 285 000 beredda soldater, Indien har 1 325 000 stridsberedda soldater. Flyg, tanks, marina enheter mobiliserar. Kinas och Indiens militära budget är mer än 110 miljarder dollar varje år, enligt det internationella institutet för strategiska studier (Jane´s information Group).

Bibeln har beskrivit ett världskrig där syftet kommer att vara Israels utplånande med en global förföljelse av alla som tror på Jesus och vill följa Kristus som Frälsare och Herre.
Förutom en andlig beredskap inom oss alla, måste vi fortsätta att uppmana Sverige att långsiktigt planera för självförsörjning av livsmedel, med jordbruk, skogsvård, en sund djurhållning och att hela Sverige ska ha bebyggelse, från övre Norrland till Värmland och ner mot Skåne. Vi ska ha beredskap att ta emot flyktingar, öppna gränserna för dem som måste fly undan satanisk ondska.
Gud bevare Sverige från Natoalliansens krigsromantik!
Stanley Sjöberg


Tyck till om artikeln

Skriv kort! Ditt inlägg blir lättare att läsa om du begränsar längden på din kommentar. Redaktionen går igenom kommentarerna innan publicering och förbehåller sig rätten att redigera eller radera kommentarer.

Namn:

Rubrik:

Kommentar: (800 tecken)Släppa igenom....? Robert Helgesson
2011-09-13 07:26
Jag är förvånad att chefredaktören låter publicera dylika spekulationer.....


Tack Standley Sjöberg Rut
2011-09-11 04:15
S.Sjöberg är en klok person vars aktoritet inte längre tas tillvara inom de kristna församlingarna. Alla tycks tro att det inte längre behövs en klarsyn vad gäller kristna frågor. Alla allianser är inte av godo. Som troende kristen så känner jag mig sviken och överkörd av PK maffian inom svensk kristenhet.
Stort tack till de som fortfarande kämpar för Guds trovärdighet och det sanna budskapet.

förföljese av kristna dalle
2011-09-08 16:54
Sverige har hoppat med i krigsivern så det blir nog attentat att vänta här också och då har vi inget försvar.Svenska försvaret är ju nedlagt.

Skriv ut artikeln
Läs mer. Prova Hemmets Vän gratis en månad!


 

 

 

Hemmets Vän Månadskonto

 

 

 

Copyright © Hemmets Vän, Litzon Press Förlags AB. Ansvarig utgivare Åke Hällzon.
Hemmets Vän, Box 22010, 702 02 Örebro. Tel 019-16 54 00. E-post: info@hemmetsvan.se
Om cookies