Hemmets Vän 1 månad gratis
MED NYHETER SOM BERÖR


Veckans nummer

Ledare

Debatt

Angeläget

Veckans kommentar


ANNONS

PRENUMERATION

KONTAKT

Tipsa redaktionen

Sök på hemmetsvan.se

Pensionärsskatt och fler poliser i KD-fokus

• Avskaffa den orättvisa pensionärsskatten
• Stärk friheten och flexibiliteten för Sveriges familjer
• Jobba för en alliansregering
• Utbilda 10 000 fler poliser för att om åtta år Sverige ska ha 30 000 poliser och vara i nivå med övriga länder i Europa.
Så vill Kristdemokraterna skärpa politikens mål inför valet 2018, förklarade Ebba Busch Thor för 800 partivänner i sitt inledningstal på Kristdemokraternas kommun- och landstingsdagar i Karlstad förra helgen.


Skärpt säkerhetsläge för sörjande kopter

Familjer till offren för söndagens bombning av Alexandrias koptiska katedral samlades vid munkklostret Sankt Menas under skärpt säkerhetspådrag på måndagen. Den egyptiska regeringen har infört undantagstillstånd i tre månader.


"Gud talar genom drömmar"

– Om Gud inte talar till oss kan vi inte svara honom, säger amerikanske bibelläraren John Thomas som under ett par veckor besökt Sverige och det team av svenska lärare som finns i hans organisation. Det kan låta självklart men det handlar mycket om vad han själv varit med om. För 20 år sedan var han inte alls en kristen. Idag är han ledare för den internationella organisationen Streams Ministries som undervisar kristna församlingar bland annat om att höra Guds röst och om drömmar och visioner. För Hemmets Vän berättar han om vägen dit.


Sydafrikaner kallar till största bönemötet i landets historia

Det troligen största böne-mötet i Sydafrikas historia kallar den kände lantbrukaren och evangelisten Angus Buchan till den 22 april i Bloemfontein, en halvmiljonstad mellan Kap-staden och Johannesburg    

– Sydafrika går nog just nu igenom sin största kris sedan apartheidtiden med en våldsam korruption och oerhörda moraliska problem. Det har knappast varit en sådan splittring mellan landets invånare som det är nu, berättar Håkan Wistrand, Kumla, tidigare Sydafrikamissionär men i Sverige fängelse- och häktespastor.


"Opinionssifforna är ett stort bekymmer"

Fem frågor till lars Adaktusson, som lämnar EU-parlamentet om han väljs till Sveriges riksdag. 

 

 

Hemmets Vän Månadskonto

 

 

 

Copyright © Hemmets Vän, Litzon Press Förlags AB. Ansvarig utgivare Åke Hällzon.
Hemmets Vän, Box 22010, 702 02 Örebro. Tel 019-16 54 00. E-post: info@hemmetsvan.se
Om cookies