Hemmets Vän 1 månad gratis
MED NYHETER SOM BERÖR


Veckans nummer

Ledare

Debatt

Angeläget

Veckans kommentar


ANNONS

PRENUMERATION

KONTAKT

Tipsa redaktionen

Sök på hemmetsvan.se

Trafikkaos väntas efter Boeingstopp

Flera av Norwegians avgångar påverkas efter det europeiska beslutet om att stoppa alla flygningar med Boeing 737 Max 8. Nu förbereder sig flygbolaget för trafikkaoset som väntar – med inställda avgångar, ombokningar och förseningar.

 

– Vi bokar om passagerare och har bemannat med mer personal på kundcentret, säger Tonje Næss, talesperson på Norwegian.


Politiskt tryck på höjda straff

Flera partier vill skärpa straffen ytterligare för terroristbrott. Sverigedemokraterna vill även att IS-svenskar ska kunna straffas retroaktivt.


De fick se mirakler i flyktingläger i Uganda

– Jag längtar efter att få se det hända i Sverige, säger Cornelia Sander, som i slutet av februari deltog i en kampanj i ett av världens största flyktingläger, Bidi Bidi i norra Uganda. ”Det var som att leva ut Apostlagärningarna”, fortsätter hon.


"Våga tro på något större"

– Det är väldigt mycket nåd, men jag vill också tala om tro: Att vå-ga tro på något större. Det är så Samuel Ljungblahd beskriver sin nya skiva Witness som kommer i slutet på mars. I april inleder han också en turné, Witness Tour, som på sätt och vis är större än något han gjort tidigare, trots att de bara besöker fem platser – Stockholm, Umeå, Uppsala, Jönköping och Göteborg.


"Gud har gett oss en plattform i sociala medier"

Fyra frågor till Christian Mölk, som representerar Pingst i den nybildade arbetsgruppen bakom nätverket #Rättilltro – ett samarbete mellan fyra samfund – Pingst, Equmeniakyrkan, EFK och Alliansmissionen. 

 

 

Hemmets Vän Månadskonto

 

 

 

Copyright © Hemmets Vän, Litzon Press Förlags AB. Ansvarig utgivare Åke Hällzon.
Hemmets Vän, Box 22010, 702 02 Örebro. Tel 019-16 54 00. E-post: info@hemmetsvan.se
Om cookies